6 Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού που είναι ΕΚΤΟΣ το 2020

6 Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού που είναι ΕΚΤΟΣ το 2020

Σκέφτεστε να ανακαινίσετε το σπίτι σας φέτος; Αν, ναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι τι είναι εκτός για το 2020 ώστε η διακόσμησή σας να είναι πάντα εντός μόδας. Για να σας βοηθήσουμε σας παρουσιάζουμε 6 Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού που είναι Εκτός το 2020.

Γκρι σε γκρι

Το γκρι είναι μια υπέροχη απόχρωση γιατί είναι ουδέτερο και συμβατό με πολλά στυλ διακόσμησης. Ωστόσο, δεν είναι πλέον κεντρικό χρώμα και θα χρησιμοποιηθεί μόνο ως πρόσθετο. Οι γήινοι τόνων και οι κρύες αποχρώσεις δεν είναι δημοφιλείς φέτος.

Βιομηχανική διακόσμηση

Το στυλ αυτό είναι κρύο, ψυχρό και λίγο απρόσωπο, πιο κατάλληλος για χώρους εργασίας και γραφεία παρά για σπίτια. Φέτος θα δούμε μια προσέγγιση διακόσμησης που θα φέρει ζεστή και θαλπωρή στο σπίτι.

Τοίχοι έμφασης

Ποτέ δεν θα σκεφτόμασταν ότι οι τοίχοι έμφασης θα μπορούσαν πραγματικά να είναι εκτός, αλλά συμβαίνει φέτος! Αν σας αρέσει ένα μοτίβο ή χρώμα τότε βάψτε ολόκληρο το δωμάτιο, δεν χρειάζονται τοίχοι με έμφαση.

Γρανίτης

Οι πάγκοι γρανίτη είναι ανθεκτικοί και ταιριάζουν σε πολλά διακοσμητικά στυλ αλλά φέτος ο γρανίτης θεωρείται πολύ προβλέψιμος και πολύ βαρετός και είναι καιρός να τον αλλάξετε με χαλαζία ή μάρμαρο. Αυτά τα δύο υλικά δεν είναι μόνο πιο ανθεκτικά, αλλά είναι ευκολότερα στη συντήρηση και στον καθαρισμό.

Έπιπλα καθρέφτης

Τα έπιπλα καθρέφτης είναι άγευστα και είναι ένα άγγιγμα παλιάς πολυτέλειας που έχουμε πλέον βαρεθεί. Για μια πιο μοντέρνα πινελιά επιλέξτε ημιδιαφάνεια που δεν είναι μόνο πιο σύγχρονη, αλλά ταιριάζει με όλη τη διακόσμηση σας συνολικά. Εάν θέλετε όμως έναν καθρέφτη επιλέξτε έναν επιδαπέδιο.

Μωσαϊκό

Το μωσαϊκό είναι ξεπερασμένο. Μπορείτε να επιλέξετε άλλα υλικά όπως ξύλο, γυαλί ή μέταλλο στην κουζίνα σας.

Πηγή: https://toftiaxa.gr/2020/05/6-taseis-diakosmisis-spitiou-pou-einai-ektos-to-2020.html